Image

Rittenkaart

Het is mogelijk om een 5 en of 10 ritten kaart aan te schaffen. Het plannen van deze lessen gaat buiten de reguliere groepslessen om en in overleg met de trainer van de betreffende locatie. Met een rittenkaart kun je 5 of 10 lessen inkopen welke je overdag, en bij voldoende op de betreffende locatie ook in de avonden kunt afnemen. De lessen van de rittenkaart kun je alleen of gezamenlijk als groep afnemen. Vooraf bepaal je of je 5 of 10 lessen wil afnemen en in overleg met de trainer/locatie van je keuze stem je af of er voldoende gemeenschappelijke momenten zijn waarop je deze lessen kunt invullen. Een 5 ritten kaart dient binnen 3 maanden afgerond te zijn na betaling en een 10 ritten kaart dient binnen 6 maanden afgerond te zijn na betaling.

Na het betalen van één betaallink, welke je per mail of app ontvangt, gaat de betreffende periode in waarin je de lessen concreet kunt inplannen en afnemen. In onderstaand overzicht staan de prijzen voor de betreffende rittenkaarten.

Voor meer informatie en of vragen kun je een mailtje sturen naar: training@justpadel.nl

Overzicht prijzen rittenkaarten*

Rittenkaart vanaf 18:00 uur

  • 5 ritten kaart 5u training €350,-
  • 10 ritten kaart 10u training €680,-

Rittenkaart voor 18:00 uur

  • 5 ritten kaart 5u training €300,-
  • 10 ritten kaart 10u training €580,-

*Let op: Op bepaalde locaties kunnen er toeslagen worden toegepast voor niet-leden en bij Peakz Padel Oisterwijk is er een toeslag van toepassing voor het huren van de banen.

Het is mogelijk om in overleg op de volgende locaties rittenkaarten af te nemen:

Alleen voor leden: Club Pellikaan Goirle

Overige locaties; voor leden en niet-leden: TC Tilburg HC Tilburg TC Gilze Peakz Padel Oisterwijk

Image