Detachering Tennis & Padel

Image

JustTennis & JustPadel heeft als doel gesteld ‘Tennis en Padel op de kaart te zetten’. Vanuit onze opleidingen en ervaring hebben wij veel kennis en kunde op het gebied van tennis en padel en op het gebied van het organiseren van trainingen en activiteiten. Wij streven ernaar om iedereen een best mogelijke ervaring te bieden op het gebied van tennis en of padel.

Wij willen het tennis en padel meer op de kaart zetten door ons op drie belangrijkste pijlers te richten binnen de verenigingen. De vrijwilligers, de leden en de trainer(s).

Allereerst zorgen wij ervoor dat de vrijwilligers worden ontzorgd waarbij wij alle werkzaamheden en risico’s van de vereniging overnemen.

Voor de leden richten we ons tijdens onze trainingen en activiteiten op ‘spelplezier en spelontwikkeling’. Deze combinatie van beleving en ontwikkeling draagt bij aan het werven en het behouden van leden.

Als laatste hebben wij voor onze trainers zeer goede voorwaarden en deskundige begeleiding, dit zorgt ervoor dat JustTennis & JustPadel en haar verenigingen een gewilde werkplek zijn. De begeleiding bestaat uit individuele coaching, interne bijscholingen en KNLTB PO opleidingen.

Image

Door vanuit onze visie de daaruit vloeiende kernwaarden richting de vereniging, de leden en de trainers over te dragen, vergroten wij daarmee het bestaansrecht van de tennis- en de padel sport/verenigingen en zetten we ‘Tennis en Padel op de kaart’.

Concreet betekent dit voor uw vereniging dat wij instaat zijn om een trainer te leveren welke bij ons in dienst is. Alle arbeidsrechtelijke risico's liggen bij Justtennis & Justpadel. De trainer kan naast het verzorgen van de lessen ook verschillende taken op zich nemen zoals het begeleiden en organiseren van activiteiten.

Als professionele organisatie kunnen wij de volledige inschrijfprocedure met het betalingsverkeer van de vereniging overnemen waarbij wij alle randzaken voor onze rekening nemen zoals de ballen een trainingshulpmiddelen. Verder verzorgen wij in samenwerking met de verenigingen ook al het Alles-in-één concept voor de jeugd. De jeugdleden zijn dan lid en in het lidmaatschap zitten dan de trainingen, competitie en activiteiten verwerkt. De jeugd zit dan ook echt op tennis of padel!

Benieuwd wat wij voor uw vereniging kunnen beteken? neem vrijblijvend contact met ons op via training@justtennis.nl of training@justpadel.nl.