Image

LTC de Klinkaert

Steegerf 6
5151 RB Drunen

Tennisvereniging  L.T.C. De Klinkaert is een leuke vereniging waar gezelligheid voorop staat en sportieve prestaties belangrijk zijn. De Klinkaert is opgericht op 15 maart 1955 en is gevestigd in Drunen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Drunense Duinen.

Het complex bestaat uit acht verlichte kunstgras tennisbanen, twee padelbanen en beschikt over ruime kleedkamers. Op ons gedeeltelijk overdekt terras kan men  na de wedstrijd, of tijdens het aanmoedigen genieten van een hapje en een drankje.  Dankzij een zeer actieve groep vrijwilligers liggen onze banen er altijd mooi bij. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Onze vereniging bestaat uit bijna 500 leden.

L.T.C. De Klinkaert is aangesloten bij de KNLTB en draait dan ook met diverse teams mee in de officiële tenniscompetitie, zowel met junioren als met senioren. Uiteraard kunnen er ook lessen gevolgd worden zowel voor beginners, junioren, senioren en herintreders! Meer informatie over het wel en wee van onze vereniging kunt u vinden via de links die op de website staan. We hopen u graag te zien op onze banen!

Actueel lesaanbod

Klik voor meer informatie over het actueel lesaanbod en de inschrijftermijn op onderstaande button

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Klik dan op onze FAQ, voor de meest voorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij neem dan contact op met: training@justpadel.nl

Aanschaf materialen

Nog geen racket? Ballen of kleding nodig? Kijk dan in de webshop van JustPadel voor een ruime keuze aan rackets en materialen met 10% korting voor onze lesklanten. De korting is reeds toegepast. Ook voor acties en racket keuzehulp.