Image

Actueel lesaanbod

Club Pellikaan Goirle

De lessen bij club pellikaan zijn alleen toegankelijk voor leden.

In de week van 23 oktober starten we met de nieuwe lessenreeks. We bieden een 8 weeks programma aan waarin je op een actieve manier je padelvaardigheden kunt verbeteren. Er is de mogelijkheid om te trainen op de donderdagavond. Bij voldoende belangstelling zullen we een andere avond toevoegen. Je kunt je in te schrijven t/m 15 oktober. Je wordt dan ingedeeld op een vast trainingsmoment waarop je wekelijks les hebt.

Heb je deelgenomen aan de clinic op zaterdag 7 oktober en ga je trainen in het najaar dan ontvang je €15,- shop tegoed van JustPadel webshop voor rackets, materialen of kleding.

Lespakketten

CursusCursistenLessenLesgeld
Senioren met 4 personen48136,- p.p
Senioren met 3 personen38181,- p.p.

Lesrooster

week42434445464748495051523435
week van 16 okt23 okt30 okt6 nov13 nov20 nov27 nov4 dec11 dec18 dec25 dec1 jan8 jan
lesweekherfstvakantie12345678inhaalvakantievakantieinhaal
Bij bijzonderheden kunnen er inhaallessen op alternatieve momenten worden ingepland. Een les wordt alleen ingehaald wanneer deze uitvalt door slecht weer of de trainer onverhoopt niet is staat is om de les te geven.

Inschrijven

Inschrijven kan t/m 16 oktober.

Wanneer je hebt ingeschreven gaan wij met de aanmelding aan de slag. We kijken uiteraard naar je verhinderingen en wanneer je dus wel kunt, we delen iedereen verder in op niveau en proberen daarbij rekening te houden met voorkeuren. Heb je zelf al een groepje van 3 of 4 personen of wil je graag met iemand anders trainen vermeld dit dan bij de opmerkingen en zorg dat je gezamenlijk voldoende beschikbaar bent en iedereen zich zelf persoonlijk aanmeld i.v.m. de betaling. Ongeveer 1 week voor aanvang van de cursus ontvang je een mail met de indeling van de trainingen. Je wordt ingedeeld op een vaste dag en tijdstip waarop je dan wekelijks training krijgt.

Contactgegevens

E-mail: training@justpadel.nl
Heb je nog vragen? Klik dan op onze FAQ, voor de meest voorkomende vragen.

Aanschaf materialen

Nog geen racket? Ballen of kleding nodig? Kijk dan in de webshop van JustPadel voor een ruime keuze aan rackets en materialen met 10% korting voor onze lesklanten. De korting is reeds toegepast. Ook voor acties en racket keuzehulp.